Search Site

Stoelfiets Medi

Snel overzicht

Deze Medi eenvoudige stoelfiets, trapfiets, teletrimmer is uitermate geschikt voor training, fitnessoefeningen en revalidatie door de patiënt thuis.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,10

FYSIOTHERAPIE PRODUCTEN, MEER FOTO’S (KLIK OM TE VERGROTEN)

Meer afbeeldingen

  • Traploos verstelbare weerstand op Medi stoelfiets teletrimmer


Details

Deze Medi eenvoudige stoelfiets, trapfiets, teletrimmer, pedal exerciser is uitermate geschikt voor training, fitnessoefeningen en revalidatie door de patiënt thuis. De Medi stoelfiets, trapfiets, teletrimmer, mini hometrainer wordt gebruikt als revalidatietoestel bij aandoeningen van heupen, knieën, enkels en voor het versoepelen van de spieren van boven- en onderbeen. De traploos verstelbare weerstand van de Medi pedal exerciser, trapfiets, fietstrainer kan met een draaischroef handmatig worden ingesteld. De teletrimmer, oefenfiets, stoelfiets is een bewegingstrainer die wordt ingezet als niet te zwaar trainingsapparaat bij revalidatie voor ouderen en na operaties. 

De Medi stoelfiets teletrimmer heeft antislipdoppen om uw veiligheid te waarborgen en het wegglijden van de stoelfiets, fietstrainer op de vloer of tafel wordt voorkomen. U kunt deze Medi stoelfiets teletrimmer makkelijk overal mee naar toe nemen en meteen gebruiken. Een belangrijk voordeel van de Medi stoelfiets teletrimmer zijn de clips op de pedalen waardoor het wegglijden van de voeten op de pedalen wordt voorkomen en de patiënt veilig kan blijven oefenen.

Eigenschappen Medi  eenvoudige stoelfiets teletrimmer pedal exerciser fietstrainer

- uitermate geschikt voor training, fitnessoefeningen en revalidatie door de patiënt thuis

- revalidatietoestel bij aandoeningen van heupen, knieën, enkel en benen

- traploos verstelbare weerstand van de Medi pedal exerciser, trapfiets, fietstrainer

- geschikt voor de training van armen en benen, armspieren en beenspieren

- praktische clips op de pedalen waardoor het wegglijden van de voeten wordt voorkomen

Extra informatie

Merk Medi
Kleuren zwart, grijs
Formaat Nee
Garantie 1 jaar

BEKIJK OOF DE INSTRUCTIEVIDEO VOOR DE MEDI STOELFIETS BEWEGINGSTRAINER

Klantenbeoordelingen

Uitermate goed geholpen Beoordeling door Wim Bakker
Kwaliteit
Prijs
Service
Ik had een apparaat nodig waardoor ik mijn benen kan trainen in zittende houding. Dit in verband met de doorbloeding en vochtophoping in mijn benen. Medipreventiecentrum heeft goed geholpen en uitermate vriendelijk aan de telefoon uitgelegd waarvoor ik een stoelfiets kan gebruiken.
Zeer tevreden over Medipreventiecentrum en hun service. (Geplaatst op 19-01-2014)
Uitstekend advies en een zeer scherpe prijs Beoordeling door R.A. Huneman
Kwaliteit
Prijs
Service
Ik belde op voor informatie over een stoelfiets die ik op internet had gezien. De informatie bleef niet beperkt tot de paar vragen die ik stelde. Ik kreeg uitgebreid en vakkundig advies over zowel de stoelfiets waar ik belangstelling in had, als ook de alternatieven die mogelijk zijn. Ook goedkopere alternatieven kwamen ter sprake.
Ik heb dezelfde avond nog besteld en het pakket werd overeenkomstig de toezegging afgeleverd. Prima service advies en dito service. (Geplaatst op 19-01-2014)
Stoelfiets, wiebelkussen en zo Beoordeling door Onno Harmsen
Kwaliteit
Prijs
Service
Wij wilden een stoelfiets voor mijn vader kopen bij het Medipreventiecentrum. Omdat het vlak bij ons huis is gingen we er heen om de spullen op te halen. Er werd uitgebreid tijd voor ons genomen en we kregen uitstekende adviezen. Omdat ikzelf een lange rug heb, besloot ik voor mijzelf een wiebelkussen te kopen. Thuis direct proberen... maar wat een spierpijn! Voor mij betekent dat het dan wel hard nodig was. Naast de spierpijn voel ik de energie in mijn onderlichaam nu al beter stromen. Vanuit de yoga en meditatie visie, waar ik me veel mee bezig houdt, zou je zeggen dat het de onderste chakra's los maakt. Ik had echt niet zo'n snel en sterk effect ervan verwacht. (Geplaatst op 03-10-2012)

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeling: Stoelfiets Medi

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Service