Search Site

Stoelfiets Kettler

Snel overzicht

Deze Kettler stoelfiets, trapfiets, teletrimmer is uitermate geschikt voor training, fitnessoefeningen en revalidatie door de patiënt thuis.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,90
  • Koop 2 voor € 39,50 per stuk en bespaar 2%
  • Koop 4 voor € 38,90 per stuk en bespaar 3%

FYSIOTHERAPIE PRODUCTEN, MEER FOTO’S (KLIK OM TE VERGROTEN)

Meer afbeeldingen

  • Kettler bewegingstrainer stoelfiets teletrimmer duotrainer fietstrainer
  • Kettler bewegingstrainer teletrimmer stoelfiets duotrainer fietstrainer
  • Kettler teletrimmer stoelfiets duotrainer fietstrainer
  • Kettler bewegingstrainer teletrimmer stoelfiets duotrainer fietstrainer
  • Kettler stoelfiets teletrainer


Details

Deze Kettler stoelfiets, trapfiets, teletrimmer, pedal exerciser is uitermate geschikt voor training, fitnessoefeningen en revalidatie door de patiënt thuis. De Kettler stoelfiets, trapfiets, teletrimmer, mini hometrainer wordt gebruikt als revalidatietoestel bij aandoeningen van heupen, knieën, enkels en voor het versoepelen van de spieren van boven- en onderbeen. De traploos verstelbare weerstand van de Kettler pedal exerciser, trapfiets, fietstrainer kan met een draaischroef handmatig worden ingesteld. 

De teletrimmer, oefenfiets, stoelfiets is een bewegingstrainer die wordt ingezet als niet te zwaar trainingsapparaat bij revalidatiem voor ouderen en na operaties. Afmetingen Kettler teletrimmer: LxBxH ongeveer 51x40x22cm. Kettler mini hometrainer bewegingstrainer voor praktische training door gemakkelijke beweging vanuit uw stoel of op tafel. Deze stoelfiets, teletrainer is uitermate geschikt voor de training van armspieren en beenspieren. De teletrimmer, stoelfiets is een bewegingstrainer die wordt ingezet als niet te zwaar trainingsapparaat voor chronisch zieken, ouderen en na operaties.

 

Extra informatie

Merk Kettler
Kleuren zwart, grijs
Formaat 51x40x22cm
Garantie 1 jaar

Download de gebruikershandleiding van de Kettler stoelfiets bewegingstrainer.

Klantenbeoordelingen

Uitermate goed geholpen Beoordeling door Wim Bakker
Kwaliteit
Prijs
Service
Ik had een apparaat nodig waardoor ik mijn benen kan trainen in zittende houding. Dit in verband met de doorbloeding en vochtophoping in mijn benen. Medipreventiecentrum heeft goed geholpen en uitermate vriendelijk aan de telefoon uitgelegd waarvoor ik een stoelfiets kan gebruiken.
Zeer tevreden over Medipreventiecentrum en hun service. (Geplaatst op 19-01-2014)
Uitstekend advies en een zeer scherpe prijs Beoordeling door R.A. Huneman
Kwaliteit
Prijs
Service
Ik belde op voor informatie over een stoelfiets die ik op internet had gezien.
De informatie bleef niet beperkt tot de paar vragen die ik stelde. Ik kreeg uitgebreid en vakkundig advies over zowel de stoelfiets waar ik belangstelling in had, als ook de alternatieve die mogelijk zijn. Ook goedkopere alternatieven kwamen ter sprake.
Ik heb dezelfde avond nog besteld en het pakket werd overeenkomstig de toezegging afgeleverd. Prima service advies en dito service. (Geplaatst op 19-01-2014)
Stoelfiets, wiebelkussen en zo Beoordeling door Onno Harmsen
Kwaliteit
Prijs
Service
Wij wilden een stoelfiets voor mijn vader kopen bij het Medipreventiecentrum. Omdat het vlak bij ons huis is gingen we er heen om de spullen op te halen. Er werd uitgebreid tijd voor ons genomen en we kregen uitstekende adviezen. Omdat ikzelf een lange rug heb, besloot ik voor mijzelf een wiebelkussen te kopen. Thuis direct proberen... maar wat een spierpijn! Voor mij betekent dat het dan wel hard nodig was. Naast de spierpijn voel ik de energie in mijn onderlichaam nu al beter stromen. Vanuit de yoga en meditatie visie, waar ik me veel mee bezig houdt, zou je zeggen dat het de onderste chakra's los maakt. Ik had echt niet zo'n snel en sterk effect ervan verwacht. (Geplaatst op 03-10-2012)

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeling: Stoelfiets Kettler

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Service