Search Site

Stoelfiets Able2

Snel overzicht

Stoelfiets van Able2, trapfiets, teletrimmer is uitermate geschikt voor training, fitnessoefeningen en revalidatie door de patiënt thuis. U kunt deze Able2 stoelfiets teletrimmer makkelijk overal mee naar toe nemen en meteen gebruiken.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 30,10
  • Koop 2 voor € 28,90 per stuk en bespaar 4%
  • Koop 4 voor € 27,70 per stuk en bespaar 8%

FYSIOTHERAPIE PRODUCTEN, MEER FOTO’S (KLIK OM TE VERGROTEN)

Meer afbeeldingen

  • Training van uw armspieren met de stoelfiets Able2 teletrimmer
  • Training van uw beenspieren met de stoelfiets Able2 teletrimmer
  • Able2 stoelfiets teletrimmer met clips op de pedalen
  • Traploos verstelbare weerstand op Able2 stoelfiets teletrimmer


Details

Stoelfiets van Able2, trapfiets, teletrimmer, pedal exerciser is uitermate geschikt voor training, fitnessoefeningen en revalidatie door de patiënt thuis. De Able2 stoelfiets, trapfiets, teletrimmer, mini hometrainer wordt gebruikt als revalidatietoestel bij aandoeningen van heupen, knieën, enkels en voor het versoepelen van de spieren van boven- en onderbeen. De traploos verstelbare weerstand van de Able2 pedal exerciser, trapfiets, fietstrainer kan met een draaischroef handmatig worden ingesteld. De teletrimmer, oefenfiets, stoelfiets is een bewegingstrainer die wordt ingezet als niet te zwaar trainingsapparaat bij revalidatie voor ouderen en na operaties. Afmetingen Able2 teletrimmer: LxBxH ongeveer 51x40x23cm. Able2 mini hometrainer bewegingstrainer voor praktische training door gemakkelijke beweging vanuit uw stoel of op tafel. Deze stoelfiets, teletrainer is uitermate geschikt voor de training van armspieren en beenspieren. De teletrimmer, stoelfiets is een bewegingstrainer die wordt ingezet als niet te zwaar trainingsapparaat voor chronisch zieken, ouderen en na operaties.

De fraaie verchroomde Able2  stoelfiets teletrimmer heeft antislipdoppen om uw veiligheid te waarborgen en het wegglijden van de stoelfiets, fietstrainer op de vloer of tafel wordt voorkomen. U kunt deze Able2 stoelfiets teletrimmer makkelijk overal mee naar toe nemen en meteen gebruiken. Een belangrijk voordeel van de Able stoelfiets teletrimmer zijn de clips op de pedalen waardoor het wegglijden van de voeten op de pedalen wordt voorkomen en de patiënt veilig kan blijven oefenen.

Eigenschappen Able2 stoelfiets teletrimmer pedal exerciser fietstrainer mini hometrainer

- uitermate geschikt voor training, fitnessoefeningen en revalidatie door de patiënt thuis

- revalidatietoestel bij aandoeningen van heupen, knieën, enkel en benen

- traploos verstelbare weerstand van de Able2 pedal exerciser, trapfiets, fietstrainer

- afmetingen Able2 teletrimmer stoelfiets: LxBxH ongeveer 51x40x23cm

- geschikt voor de training van armen en benen, armspieren en beenspieren

- praktische clips op de pedalen waardoor het wegglijden van de voeten wordt voorkomen

Extra informatie

Merk Able2
Kleuren zwart, grijs
Formaat 51x40x23cm
Garantie 1 jaar

Download de gebruikershandleiding van de Able2 stoelfiets bewegingstrainer.

BEKIJK OOF DE INSTRUCTIEVIDEO VOOR DE ABLE2 STOELFIETS BEWEGINGSTRAINER

Klantenbeoordelingen

Uitermate goed geholpen Beoordeling door Wim Bakker
Kwaliteit
Prijs
Service
Ik had een apparaat nodig waardoor ik mijn benen kan trainen in zittende houding. Dit in verband met de doorbloeding en vochtophoping in mijn benen. Medipreventiecentrum heeft goed geholpen en uitermate vriendelijk aan de telefoon uitgelegd waarvoor ik een stoelfiets kan gebruiken.
Zeer tevreden over Medipreventiecentrum en hun service. (Geplaatst op 19-01-2014)
Uitstekend advies en een zeer scherpe prijs Beoordeling door R.A. Huneman
Kwaliteit
Prijs
Service
Ik belde op voor informatie over een stoelfiets die ik op internet had gezien.
De informatie bleef niet beperkt tot de paar vragen die ik stelde. Ik kreeg uitgebreid en vakkundig advies over zowel de stoelfiets waar ik belangstelling in had, als ook de alternatieve die mogelijk zijn. Ook goedkopere alternatieven kwamen ter sprake.
Ik heb dezelfde avond nog besteld en het pakket werd overeenkomstig de toezegging afgeleverd. Prima service advies en dito service. (Geplaatst op 19-01-2014)
Stoelfiets, wiebelkussen en zo Beoordeling door Onno Harmsen
Kwaliteit
Prijs
Service
Wij wilden een stoelfiets voor mijn vader kopen bij het Medipreventiecentrum. Omdat het vlak bij ons huis is gingen we er heen om de spullen op te halen. Er werd uitgebreid tijd voor ons genomen en we kregen uitstekende adviezen. Omdat ikzelf een lange rug heb, besloot ik voor mijzelf een wiebelkussen te kopen. Thuis direct proberen... maar wat een spierpijn! Voor mij betekent dat het dan wel hard nodig was. Naast de spierpijn voel ik de energie in mijn onderlichaam nu al beter stromen. Vanuit de yoga en meditatie visie, waar ik me veel mee bezig houdt, zou je zeggen dat het de onderste chakra's los maakt. Ik had echt niet zo'n snel en sterk effect ervan verwacht. (Geplaatst op 03-10-2012)

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeling: Stoelfiets Able2

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Service